Monday, 25 June 2012

Ingat sikit.. rupanya...banyak... sangat menyakitkan..

Ini alkisah.. ingat tak yang aku ada highlight pasal tengah aku bawak kete hari tu tetiba ada burung langgar kete aku.. then gear ke 5 aku tetiba jadi free gear.. aku ingat aku tersilap tukar gear tanpa aku sedar... rupa-rupanya... memang kete aku ada masalah.. yang aku ingat kecik aje.. so bila repair nanti pun.. sikit aje kot kena charge...
rupa-rupanya... kena 5ratus tu... menangis tau... pasal minyak gear (yang dalam 50hinggit aje) dah lama sangat tak tukar dan dah mencair cam susu dah.. dah turun parasnya... so abis part2 kat gear 5 tu kena makan dah... then kena ganti lh... so hari ni kereta dah ok semula...

No comments:

Post a Comment