Wednesday, 27 June 2012

Lupa yang lama buat sementara... nanti sambung balik

Ini bukan pasal cintan-cintun... ini pasal study... well aku sebenarnya adalah belajar sambil bekerja.. so..untuk memajukan kerjaya aku ni, aku kena buat Master.. so dah 2 thn aku belajar kat Um tapi aku tak tahu bila kesudahannya... so Bos aku suruh stop dulu yang aku buat kat UM tu then buat kat sini.. kat tempat keje aku ni memandangkan ada offer study baru bukak..
Kursus ni fully research... memandangkan ini adalah first batch so, pihak atasan mau kiteorg grad dalm masa setahun.. by hook or by crook.... dasat kan.. tapi aku take it lah... for the sake of my Keje... so terpaksalah aku melupakan dulu sementara kekawan aku... nanti kita jumpa balik tau...

No comments:

Post a Comment