Thursday, 9 August 2012

080808

Well hari ni 090812, kiranya semalamlah 080812, tarikh sambut hari lahir anak aku yg no 3 yang ke
4, tapi aku ingat-ingat lupa. Pagi aku ingat sebab anak aku yang sulong tu ingatkan, then aku pi kerja, kat tempat kerja of course lah aku dah lupa, sampai lah aku balik, sampai kat rumah kul 6 suku lebih kurang cam tu. Then sampai kat rumah, si befday boy duk mengamuk, ajak g taman... so aku bawaklah dia g taman dan bermain dengan sukahati di taman sampai kul 7.10 pm, dah nak berbuka dah... then baru ingat nak beli kek dia... tapi dah nak maghrib kan, kedai pun dah tutup... so x de lah kek untuk si haziq ni..
 Ni gambar the latest dia menjangkau 4 tahun. 080812
 ni pun gambar malam tadi... 4 tahun..
dan ini gambar dia 4 tahun lepas. 080808

Sungguh cepat masa berlalu

No comments:

Post a Comment