Friday, 3 August 2012

Bila dah terlebih sangat kerja sampai tak terkejar...

Not a very good day today sebab kena submit report dan untuk menyiapkan report tu kena sudahkan tanda test dan midterm bebudak, tapi aku tak siapkan lagi... sungguh takut lah pulak. Oleh itu untuk mereleasekan rasa takut tu aku dh bt preparation.. tadi pagi dengan si kecik ni, kiteorang pergi 7-11, so aku pun tak melepaskan peluang beli jajan kegemaran aku (sebab dalam tu ada mainan ni).
 Cerita si kecik ni pulak, dia sekarang dah bertukar jadi burung hantu, sebab dah seminggu dah, siang dia tidur, malam dia berjaga.. bukan berjaga sekejap-sekejap, tapi memang tak tidur langsung, pagi lepas antar kakak-kakak dia ke sekolah, pergi 7-11, then balik baru dia tidur, sampai petang. Tapi nak cite kat sini, ni hah dia, favorite aku.. kumpul mainan lego yang bukan jenama lego lah.. so sambil tanda kertas budak2 ni tadi,

 aku dah berjaya siapkan taxi comel ni.
tapi ni ada lagi koleksi aku kat sini, ambulan yang comel ni.
ni kereta kebal kot....
 
dapat dari dalam kotak ni....
 
actuallynye asal dari si nakal ni yang suka beli jajan ni....

No comments:

Post a Comment