Wednesday, 17 October 2012

Jangan Parking sesuka hati

Well, bila bercakap pasal parking kan, kekadang tu susah tul nak cari parking. Dengan yang sedemikian maka ramailah yang akan parking ikut cita rasa sendiri... padahnya... cam ni...
 Tapi setakat amaran ni, tak amik kisah pun kan,
Then bila kena tiket ni, terasa gak lah tapi masih tak berbekas di hati...
 Tapi, bila kena camni, baru lah cuak rasanya....
Nah kau... nak tak nak bila dah kena camni, nak kena bukak beg duit yang tak seberapa ada isinya, barulah mengeletar kepala lutut tu... So beringat lah untuk yang belum terkena... cam student aku ni pun terkena gak ... hehehe...

To my friends... jangan tak percaya lak..

3 comments:

  1. hehe... parkir sembarangan, saya kira di jakarta saja yang seperti itu...
    Di Malaysia juga yah?

    ReplyDelete
  2. Iya betul, Peraturan itu ada untuk sebuah pelanggaran...
    jika tak ada peraturan tidak ada pula pelanggaran terjadi :D

    ReplyDelete