Thursday, 22 November 2012

Dalam Koleksi Anak Gadisku..

Perihal koleksi anak2 gadis aku.. Sesekali sambil duk terbuntang mata tu ngadap journal, aku selalu gak dengar lagu dan tengok aksi sikecil menyanyi dan menari..best jugak layan... biar pun ada yang x paham...

Untuk klip yang ini mari kita ingat bahawa tujuan Allah menjadikan kita dibumi ini antaranya adalah menyembah Allah, tiada yang lain hanya Allah.. oleh itu pabila kita dalam kesusahan hanya dia lah kita sembah..
video
Yang ini tentang solat...
video
Yang ini bila nak pujuk anak2 suruh segerakan solat...
video
Yang ini aku x paham sebenarnya tapi budak yang nyanyi tu sweet sgt.. itulah rugi tul tak pandai bahasa arab..
video
Mari hafal bulan2 Islam

video
Yang ini pastinya tentang membaca...

video
Dan yang pasti.. untuk Ummi ada gak....

video

P/s: Semua video klik di atas ni anak2 download dekat YouTube.. so tq 4 sharing untuk yg uploadkan kat YouTube tu... So aku just share dengan yang lain pulak...

2 comments:

  1. kan?! YouTube ni ada juga kebaikannya... yang pasti cara kita yang menggunakan tu untuk kebaikan atau sebaliknya... saya pun selalu juga download lagu kanak2 untuk ajar anak2 saya aktiviti harian...

    ReplyDelete
  2. Betul tu, cuma kita memang kena pantau apa yg ditonton oleh anak2.

    ReplyDelete