Tuesday, 27 November 2012

Kursus Vs Makan

Last weekend, bermula dari pagi Jumaat (23/11) sampai Ahad (25/11) kiteorang ada kursus untuk menambah "ilmu didada" tapi yang pastinya berjaya menambah "lemak di badan".. sebab rasanya kursus ni synonim dengan xtvt makan... :)
so apa-apa hal pun sebelum sesi kursus bermula, kita penuhkan dulu lemak2 di badan...
then barulah masuk dewan untuk berkursus....
ni kat dewan kursus ni, besar giler dewan kursusnya.. memang best lah...
ni perserta kursus dari berlainan species...
then selepas sesi 2 baru boleh check in.. tapi ni bukan roomate saya, tapi kawan saya ni duduk sebelah bilik saya. Dia bawak husband dan anak dia tapi saya tak bawak family pun sebab anak saya yang ke 3 ti tak suka sangat berjalan. Even kalau nak berjalan jauh pun, dia mesti cam mengamuk ajak balik rumah. So biar diaorang rehat aje kat rumah, nenanti saya free baru kiteorang gi holiday..
Yang duduk kat tengah tu roomate saya kali ni.. yang berdua tu memang suka tul bab posing2 ni...
ni sesi yang seterusnya..  dan sehingga tamat pada Ahad (25/11) jam 4 petang...
p/s: actually ada gmbr nak post kat cni, gmbr penutup tapi x dak lh pulak dlm hp ni.. :)

No comments:

Post a Comment