Wednesday, 28 November 2012

Semoga Allah senantiasa memberkati Anak2 Ummi..

Untuk puteri2 ummi, Ainurin dan Aisha Nur, Ummi ucapkan selamat harijadi yang ke 7 dan 3.. moga kamu berdua menjadi orang yang berguna kepada agama, bangsa dan negara...
ini kek pilihan si Haziq, semata2 sebab ada kepala2 cartoon tu...
 ni befday gurls nye... suka tul Aisha tu buat memek muka cam tu...
 so sweet... pejam celik dah besar pun...
 ni dengan cousin yang duduk kat sebelah rumah.. just belanja kek dengan kfc aje...
tapi sebenarnya agak lewat wish si Aisha tu.. befdaynye on 25th, masa si Ummi kat kursus, then malam tadi baru celebrate kira sekali dengan Ainurin yang akan celebrate on 30th, esok... :)

8 comments:

  1. wah... seronoknya... Barakallahufiq Ainurin & Aisha... moga kamu akan menjadi anak yang solehah dan sentiasa dilindungi Allah... ^_^

    eh teringin nak tahu nama myfreeminded... itupun kalau tak keberatan nak bgtau...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Nora,
    Amin.
    Nama : Maimun Abdullah
    kalau kat facebook pun guna Maimun Abdullah, gambar si aisha tu..:)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir dari asu! Semoga sentiasa jadi anak yang solehah.

    walaupun besday orang lain, Haziq jugak pilih hihih comel betoi si haziq tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nenanti anak hang lagi hensem, x pandang dah haziq ni..

      Delete
  4. Salam kenal kak Maimun... (eh sesedap hati je saya tulis KAK... entah2 saya yang kakak...hehehe) umur saya 32 thn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :), Salam berkenalan, tapi tak dak lah KAK kat depan tu.. hehe... thank you thank you sebab sudi menjengah blog ni.. moga penulisan di blog dapat mengeratkan hubungan kita dalam berkongsi rencah kehidupan yang kita lalui..

      Delete
    2. ooo maimun muda lagi dari saya la eh? heheheh

      Delete
    3. Nora, hehe, saya perasan muda, umur dah 38 tahun dah, tapi tak selesa orang panggil akak, hehe, umur je lebih tapi pengalaman hidup tu masih kurang especially bab2 jaga anak2 ni. :)

      Delete