Friday, 16 November 2012

Semua benda kena belajar..

So di awal pagi jumaat ni bersamaan 2 Muharram, aku masih terkial2 cuba upload new post kat blog aku ni dengan mengunakan i-pad En. Suami tapi cam tak menjadi aje. Semalam dah post 2 entri tapi gambar yg di upload tu tak pegi ke tempat yg sepatutnya. Nak kena guna computer yang biasa gak kat opis tu. Nak guna laptop tak de broadband (broadband ari tu dah rosak).

Ni tengah duk study sebenarnya, tengah2 taip proposal tetiba skrin tu jadi gelap. (so nak amid balik mood study tu meh kita pi round2 blog walking, tengok ada cite apa, so sempat lah jugak aku cuba post entri ni). Yang pasti kalau aku nak sambung taip thesis aku tu, nak kena off dulu then on semula. Laptop ni dah berusia 8 thn dh, sama baya dengan anak aku yg sulong tu. Ada laptop baru tapi dah kong, baru guna pakai tak sampai setahun.

Cuba perhati monitor tu yang attachment sebelah kanan tu dah tercabut pun dari keyboard tapi alhamdulillah still alive.
Yang gmbar dinding tu penuh dengan contengan hasil creativity anak2 aku. :)



P/s: haha.. Cubaan berjaya, dah tau cara upload gambar. Sempoi gak guna gadget ni kan. Patutlah muda mudi Suka betel benda2 camni.

4 comments:

  1. hihihi kesian... banyak betul dugaan.. tak pe... yang penting dpt online.. hehehe

    ReplyDelete
  2. iye lah Pn. Nora, "bukan senang nak senang" .. orang yang dah berjaya tu pun mesti pernah tempuh pelbagai dugaan.. yang pasti moga Allah terus beikan kekuatan nak menempuhi dugaan yang mendatang..

    ReplyDelete
  3. as salam, singgah sini petang ni..

    ReplyDelete