Monday, 10 December 2012

Thank You Dr. md Noor

Hadiah yang paling disenangi... emmm... alhamdulillah, saya telah mendapat 2 buah buku untuk rujukan subjek research Method yang saya ajar, saya ada order buku ni dari publisher tapi dah nak abis Sem dah, tak dapat2 pun, tapi Dr. Md Noor dapat sampai 3 dan dia hadiahkan untuk saya sebijik.
bagi saya, ini adalah hadiah yang sangat berharga, sebab saya suka gak kumpul buku2 ilmiah ni.. nak beli agak mahal
Dan dapat sebijik lagi, buku untuk dalam lab, ni Dr Md Noor order dari kilang direct kt oberc sana, dan dia menggunakan nama wife dia yang mengajar kat UKM, so dapatlah buku ni dalam masa 2 minggu. Emm, penghantaran buku pun nak kena ada nama baru boleh dapat cepat..
So tahnkyou so much Dr. Saya akan study bersungguh untuk study saya dan jugak untuk mengajar budak2 dalam kelas.

10 comments:

  1. Seronok bila dpt apa yg diimpikankan!

    ReplyDelete
  2. memang pun, sangat2 suka, especially kalau kita tak sangka kan..

    ReplyDelete
  3. as salam, singgah sini malam ni..

    ReplyDelete
  4. ooo lecturer ke? mmg seronok kalau ada bukku rujukan yang best2 untuk students... kita nak mengajar pun dr banyak sumber... ala... rindunya zaman saya mengajar dulu... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tutor je Nora,.. :) .. kenapa berhenti mengajar Nora? tak pe lah, boleh spend banyak masa dengan anak2 dan suami.

      Delete
    2. saya korbankan kerja saya sebab mengikut suami berpindah ke melaka ni... sedih mmg la sedih... tapi bila ingat tempat isteri di sisi suami... saya redha... tapi seronok dpt tgk anak2 membesar sekarang ni... tak masa saya bekerja dulu... selalu tak de masa untuk anak2... hm... alhamdulillah...

      Delete
    3. Setiap pilihan kita tu ada kebaikan dan kekurangannya. Yang penting ambil yang positive. Sememangnya impian semua ibu2 untuk membesarkan anak2 sendiri.

      Delete
  5. rajinnya baca buku...tengah sambung blajar ke?bagus2! sy jarang ade mase nak belek buku;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belajar dan mengajar, memang kena ngadap buku lah PC. Hehe

      Delete