Thursday, 9 August 2012

080808

Well hari ni 090812, kiranya semalamlah 080812, tarikh sambut hari lahir anak aku yg no 3 yang ke
4, tapi aku ingat-ingat lupa. Pagi aku ingat sebab anak aku yang sulong tu ingatkan, then aku pi kerja, kat tempat kerja of course lah aku dah lupa, sampai lah aku balik, sampai kat rumah kul 6 suku lebih kurang cam tu. Then sampai kat rumah, si befday boy duk mengamuk, ajak g taman... so aku bawaklah dia g taman dan bermain dengan sukahati di taman sampai kul 7.10 pm, dah nak berbuka dah... then baru ingat nak beli kek dia... tapi dah nak maghrib kan, kedai pun dah tutup... so x de lah kek untuk si haziq ni..
 Ni gambar the latest dia menjangkau 4 tahun. 080812
 ni pun gambar malam tadi... 4 tahun..
dan ini gambar dia 4 tahun lepas. 080808

Sungguh cepat masa berlalu

Friday, 3 August 2012

Bila dah terlebih sangat kerja sampai tak terkejar...

Not a very good day today sebab kena submit report dan untuk menyiapkan report tu kena sudahkan tanda test dan midterm bebudak, tapi aku tak siapkan lagi... sungguh takut lah pulak. Oleh itu untuk mereleasekan rasa takut tu aku dh bt preparation.. tadi pagi dengan si kecik ni, kiteorang pergi 7-11, so aku pun tak melepaskan peluang beli jajan kegemaran aku (sebab dalam tu ada mainan ni).
 Cerita si kecik ni pulak, dia sekarang dah bertukar jadi burung hantu, sebab dah seminggu dah, siang dia tidur, malam dia berjaga.. bukan berjaga sekejap-sekejap, tapi memang tak tidur langsung, pagi lepas antar kakak-kakak dia ke sekolah, pergi 7-11, then balik baru dia tidur, sampai petang. Tapi nak cite kat sini, ni hah dia, favorite aku.. kumpul mainan lego yang bukan jenama lego lah.. so sambil tanda kertas budak2 ni tadi,

 aku dah berjaya siapkan taxi comel ni.
tapi ni ada lagi koleksi aku kat sini, ambulan yang comel ni.
ni kereta kebal kot....
 
dapat dari dalam kotak ni....
 
actuallynye asal dari si nakal ni yang suka beli jajan ni....