Wednesday, 13 March 2013

5th Anniversary Mini GA organized by Pink Ummi

Salam Sahabat di Alam maya,

Hari ini adalah untuk kurangkan berkata2, dengan itu saya memilih untuk mencuba nasib dengan menyertai Mini GA yang dikelolakan oleh Pink Ummi merangkap Mimi Azirah. Hadiah yang ditawarkan tak kurang menariknya tau.. So kalau berminat boleh klik di header kat bawah ni.


Senangkan cara nak join Mini GA Mimi ni...Kat sini ada hadiah2 yang disediakan untuk pemenangnya.

Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang

Pstttt: Rasanya yang ni je kot syarat2nya. hehehe. So kalau ada rezeki Insya Allah.

11 comments:

  1. good luck ey,akak pun join :)

    ReplyDelete
  2. good luck.. nak join gak la nnti... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh lah join Deqla, Segmen Deqla tak siap join lagi, ada duduk dalam draft. nak kena meraound tu yang susah tu. hehe.

      Delete
  3. gud luck MFM..... biasanya orang yg jarang join segmen ni harus menang punyalah....hehe... jangan lupa pulak dgn okje kalau menang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seingat saya lah Okje, tak pernah lagi menang2 ni, cabutan bertuah pun tak pernah bertuah. kalau saya dapatlah hadiah GA ni OKje, saya beli yang sama pos kat OKje. (ini memang maut punya berani, sebab dah tahu nasib dah.. hehe) so Okje tak yah berangan lah ye. hehehe

      Delete
  4. good luck MF.. saya join juga... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Nora, good luck, kalau ada rezeki kita terima, kalau tak da, cuba yang lain pulak. Hehe

      Delete
  5. good luck.... dah lama tak join GA... tak sempat :(

    ReplyDelete
  6. Wah .. Menarik juga tu...
    Kpd Pink Ummi, Happy Anniversary ....

    ReplyDelete
  7. good luck mfm!
    PC tak pernah try lagi join mende ni...teringin jugak nak join;p

    ReplyDelete