Tuesday, 19 March 2013

Mrs. Erry 1st Give Away 2013

Salam Sahabat Semua,

Hari ini seperti yang dikatakan adalah hari untuk mengurangkan berkata-kata maka saya menyertai GA Deqla lah pulak.

Salam sahabat semua, hari ini alhamdulillah sudah pun melepasi peperangan yang pertama, walaupun PASS dengan minor correction still rasa bersyukur tu memang sangat tinggilah. 

So hari ini boleh continue dengan GA anjuran Deqla biarpun tak berapa nak jadi n3 nya ni tapi nak cuba jugak. Join ni jugak sebab nak ucap Selamat Hari Jadi untuk Deqla, moga senantiasa dalam rahmat Allah.

Psstt: biarpun hari ni hari last so nak juga cuba. :)

18 comments:

  1. salam mFm ..
    dah boleh relak la lps ni ..
    perjalanan aby plak baru bermula ..
    tajuk asignment dah dapat ..
    sekarang tengah kumpul input ..
    kena masuk freezer juga nanti ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aby, tak leh relax jugak, hehe selagi belum siap betul sampai viva belum boleh tarik nafas lega lagi. Tapi alhamdulillah sampai tahap sekurang2nya kita dah tahu mana arah perjalanan tu.

      So good luck untuk Aby, sememangnya lepas ni freezer tu akan jadi rumah kedua lah ye. Hehe

      Delete
  2. welcome back MF... hehehe good luck tau!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, rindu nak jejalan kat rumah Nora ni, banyak yang miss nak baca, setakat ni anak yang sulong tu rajin tul dia terjah blog Nora then ceritakan kat saya kisah AF.

      Psst: tak nak sambung belajar ke. :)

      Delete
    2. laaa ye ke? alololo, comeinya anak sulung MF... anak sulung umur berapa? kena buat entri yang sebaya umur dia la pulak... heheh

      aaa sambung belajar? hm... terfikir je la... rasanya tak kot... tapi kalau diizin Allah nak ambil master Psikologi... heheheh kengkonon je la... :p

      Delete
    3. Yang sulong tu darjah 3 baru, memang dia ada merengek nak mintak buatkan dia blog, tapi Umminya yang tak sempat lagi nak tolong biat dan ajar. So just galakkan dia baca je dulu.

      Boleh aje Nora, lagipun kerajaan ada peruntukan untuk mereka yang nak samb belajar ni. (RMKe10). Bagus bidang tu Nora dan rasanya Nora cam ada kelayakan dalam bidang tu. (dari penulisan Nora).

      Delete
  3. Good Luck MFM..
    harap2 ada rezeki menang ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, just join to support sahabat2, time free lah. :)

      Delete
  4. Kak..thanks sudi join..yer deqla tau akk join..deqla x update senarai peserta lg..harini deqla mc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Support untuk Deqla. :) hehe

      Delete
    2. deqla dah update dlm senarai tau... good luck!

      Delete
    3. Tak berjaya pun Deqla.. Hehe.. Tak da luck tul...

      Delete
  5. gud luck...moga berjaya.... manalah tau ada rezeki join disaat genting cenggini terus berjaya.... mak tumpang gembira je le... tolong tepuk kaki haha baru thrill sikit.....tepuk tangan dah boring dah... dah biasa sangat!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try je OKje, lagi pun sebagai wish untuk Harijadi Deqla... tapi awal2 lagi dah kena reject, tengok tu, buat link pun tak betul.. hehehe

      Delete
  6. tahniah laling berjaya melepasi peperangan pertama tu!all the best:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq PC, tq... at least dah boleh terus berjuang... :)

      Delete
  7. Rasa macam entri ni...
    Rakan-rakan karib puan Maimun sahaja yang faham tentang peperangan tu ...
    BTW, moga berjaya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe Koding, bukan perang besar mana pun, pi defend proposal je.. Kaum pompuan kan, takat tu pun nak namakan perang.. hehehe... saya lah tu.. :)

      Delete