Wednesday, 3 April 2013

Give Away : Eddy 3 Destinasi

Salam Sahabat Sekalian,

Dalam saya sibuk berjalan-jalan di pagi hari Rabu ini ke blog yang sempat di terjah untuk pagi ni lah, saya singgah sebentar di blog Kak Tihara. Jumpa segmen ni, nak menang Fridge Magnet tak?..

Marilah cuba nasib, tak dapat fridge magnet tak pe, dapat kawan baru, dapat bahan bacaan baru.. :)

http://www.danielzaidi.com/
Just follow this simple step:

1. Buat simple entry dengan tajuk "GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"
2. Letak link blog www.danielzaidi.com kat entry anda
3. Tinggalkan link entry anda kat bahagian comment entry giveaway En Daniel Zaidi ni...

Hadiah yang agak menarik...

Cuba aje.. Tarikh tutup : Hari ini 03/04/2013....

22 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. saje atie, mancari kawan, kot2 ada yang tersangkut kan,boleh berkongsi bahan bacaan yang ada.

      Delete
  2. good luck yea awak, mintak2 lah akak menang hahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah kak.. kot2 saya ada peluang gak tambah koleksi..:)

      Delete
  3. Replies
    1. Tq Deqla. Sempat lagi join Deqla. :)

      Delete
  4. gud luck yer..saya pun join jgk segmen ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kita ye.. gud luck to each other.. :)

      Delete
  5. good luck... saya pun join juga GA ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud luck untuk Nora gak ye... hehehe

      Delete
  6. gud luck...moga menang dapat fridge magnet.... jangan lupa Okje ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 menang lah OKje... hehehe... memang tak lupa OKje, nanti kerat 2 .. hahaha....

      Delete
  7. alah...expired dah tarikhnye hari ni yer...
    PC belum ade kesempatan lg nak jpin ape2 contest setakat ni...huhu...anyway, good luck laling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... kita pun sokmo2 gitu.. nak join tapi tunggu lah dulu.. duk tangguh last2 tengok dah expired..

      Tq Tq darling...

      Delete
  8. good luck ..
    join juga..kena check ye sbb dah xpired dah :)
    sapa la pemenangnya kan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah check dah, nama kita ada.. gud luck untuk Rania jugak... :)

      Delete
  9. Replies
    1. tak pe, try yang lain.. :) tq 4 d wish

      Delete