Thursday, 11 April 2013

Wordless Wednesday #3: Excited by Numbers

Salam Sahabat Semua,

Ni adalah salah satu penyakit yang aku ada. Teruja dengan nombor, kekadang time nak follow orang sanggup tunggu sampai few days,semata2 nak no cantik di mata sendiri ni.. tak tahulah nape.. tapi kalau lama sangat nak tunggu, klik ajelah terus.


181

393


5995


484

567

1144

111

2882
Sebenarnya cantik di mata saya ini.. hehe..so ingat nak buat give away lah tapi tak kira masa.. emm... ok gak kan..

Ni actually n3 untuk semalam tapi tak siap so release hari ni... hahaha...

43 comments:

  1. miza pun suka number tapi tak suka kira-kira :)

    ReplyDelete
  2. 484 tu nombor rumah mak mertua saya... hihihi

    ReplyDelete
  3. Alah sajalah tu .....nak dapat no cantik....manalah tau nanti tuan blog nak bagi 'sesutu itu' hehe....
    walaupun sesuatu itu benda biasa je ( eh macam cakap diri sendiri je!) haha......
    Tapi betullah memanglah suka tengok no cantik....tp okje main bedal je nak folo takut kalau tunggu nanti tak sempat nak datang lagi...apatah lagi kalau org tu pun tak balas jejak mmg terlupalah...

    ReplyDelete
  4. bagi 4 no cantik blh tk ..
    nak guna tikam no ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  5. ni memang fanatik dgn nombor nih! I pun suke gak nombor cantik2..tapi takdelah sampai tunggu nak follow...hahaha;p

    ReplyDelete
  6. akakni memang tak penah tunggu2nyer.. no plat keretapun asal bolehjer...

    ReplyDelete
  7. Hehe... addict no lah ni MFM..
    klu sy, main follow je blog org...hehe...tapi mmg cantik2 no tu:)

    ReplyDelete
  8. kalo deqla main hentam je follow...hahha... ehh nk buat GA? ok la tu buat jgn x buat...;)

    ReplyDelete
  9. mak aiii sampai cam gini jadinya MF ni... heheh saya kalau nak folo saya folo je... tak terpikir pulak pasal nak no cantik... hihih

    ReplyDelete
  10. x terfikir plak nk nombor cantik....hehehehe..hantu nombor ni... :)

    ReplyDelete
  11. hehe betul la...manusia ni mmg mcm2 ragam...variasi dan ini yang menceriakan kita semuakan. nice sharing!

    ReplyDelete
  12. kak zu kadang kadang jer rasa teruja..selalunya rasa keterujaan tu tak lama..hehe

    ReplyDelete
  13. Tiap2 aku lihat no.....tak pernah puas hati..dgn no yg ada..hihihihi

    ReplyDelete
  14. Bagus juga idea begitu ...
    Koleksi nombor-nombor yang kelihatan cantik ...

    ReplyDelete
  15. Singgah pagi sini..... nampaknya dah beku ni...huhu

    ReplyDelete
  16. cantik2 no nya..buat GA..saya pun dah lama tak buat GA, bahan2 dah ada nak gerak je cam lambat :)

    ReplyDelete
  17. Hahaha.. Cute sgt! first time jumpe cenggini.. ;-P

    ReplyDelete
  18. nombor2 yg menarik..setuju gak GA tu..gud luck!

    ReplyDelete
  19. salam jenguk...siap je beberapa hari ni...

    ReplyDelete
  20. 393.. cantik jugak erk, naper akak terlepas pandang..

    bak kasi nama & alamat ke umialeeya@gmail.com, hadiah misteri lagi..

    ReplyDelete
  21. Cuma jangan terperangkap dengan statistik. Isi tetap raja (Content is still the king). (y)

    ReplyDelete
  22. kalau saya pakai tekan je follow, tak pernah tgk pada nombor tu...huhu

    ReplyDelete
  23. singgah sini :)
    no yg menarik..hehe

    ReplyDelete
  24. aida pun tak ingat dah komen ke belum entry nie.. ehehe.. rasa macam dah :) tak pe komen lagi.. tahniah kak dapat follower dengan no yang menarik.

    ReplyDelete
  25. nik follow jea. tak terfikir pasal no cantik ker tak. maybe sebab tak suka no kot.haha

    ReplyDelete
  26. heheh..kalo saya x tunggu dah..blog best, blog cantik, blogger sempoi terus follow.

    ReplyDelete
  27. wah..sanggup tgg yer..hiihi..mmg bertuah dpt no cantik

    ReplyDelete
  28. izan pun suka nombor2 yg cantik camtu... cuma tak suka tunggu.

    ReplyDelete
  29. salam. jemput tengok blog saya ada half moon sakura shawl, kain cotton vietnam dan ada juga custom made hard cover guestbook. harga murah-murah.. tq :)

    http://siestashoppe.blogspot.com

    FB : Siesta Shoppe

    emel siestashoppe@gmail.com or whatsapp 019 314 0812 for more details

    ReplyDelete
  30. kadang2 saya pun buat camtu jugak sbb nak no cantik tunggu a few days untuk follow blog seseorang hahaha :)

    ReplyDelete
  31. Darling....nape senyap je...rindu mak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah la.. at least buat la entry short note kalau away dr blog... Huhu rindunya!

      Delete
  32. lamanya menyepikan diri...g bertapa ke MFM ni... :)

    ReplyDelete
  33. Cantik cantik no tu. klw
    Sy men folo je. X kira no pun.

    ReplyDelete
  34. as-salam.a`aa cantik2 je no tu.

    ReplyDelete
  35. wahh hebat la.. sy lgsg tak terpikir nk bt mcm ni ^_^

    ReplyDelete
  36. Singgah lagi mlm mlm....mana pegi ni ? Senyap je!

    ReplyDelete