Friday, 31 May 2013

In Ur Face: Lambat Datang Lambat Balik

Salam Sahabat Semua,

Sekarang jam baru menunjukkan kul 06.33p.m, hari jumaat bersamaan 31hb Mei 2013. Dan si empunya blog ni masih di pejabat sambil menantikan detik2 waktu berlalu sehingga tiba waktu untuk balik. Memandangkan dah Datang Kerja Lambat maka Balik Kerja pun Kenalah Lambat.

Sakit hati je rasa, tapi dah salah sendiri nak buat camnr kan. Dalam duk menanti tu sempat lah jugak melilau keluar dari bilik ni setelah puas menatap ketidak cantikkan bilik sendiri..
ni meja ke apa tak tahu lah

tengok kat luar tingkap pun tak de apa yang indah
memang serabut betullah.. itu lah kalau dah waktu kerja hujung2 ni


intai kat luar, cam tak de orang je

intai parking lot, ni kat belakang, kat bahagian blok kite dah tak de kereta tapi blok sebelah still ada kereta

kelas bahagian bawah pun sunyi sepi, budak2 dah tak de dah

so naik bilik kemas meja, potong masa kiranya.. kemas kan
Tapi bila dah siap n3 ni jam baru kul 06.44 pm, alahai, lagi 12 minit kena tunggu.. itu lah kan, padan muka. so kita BW lah sementara menunggu tu.. See u guys on Monday, nak update cite kenduri kahwin... :)

27 comments:

  1. singgah petang.....
    ala siannya mai nak tolong kemaskan......boleh tak...?

    ReplyDelete
  2. hah...sape suruh dtg keja lmbt..kang diri sendiri yg susah...hehehe...skg ni msti duk dlm keta dah kan...dok sabor nak punch out lah tu;p

    ReplyDelete
  3. saya kalo lewat balik keje cari bahan dulu untuk update entri :)

    ReplyDelete
  4. lengangnya opis btw bleh bw blog kawan2 kan :)

    ReplyDelete
  5. Nampak sunyi sepi, kalau saya takut dah...huhu

    ReplyDelete
  6. eh..nampak sunyi jer..tak seram ke..ehe

    ReplyDelete
  7. hihii tu lah..datang lambat lg..kan dah kena..
    sunyi je kan suasana tu.

    ReplyDelete
  8. sama lah kita, bila dah lambat dtg kerja balik nya kena juga lah bagi cukup masa... wah! sempat juga kemas meja, dah kira ok lah tu..sedap mata memandang..hehe:)

    ReplyDelete
  9. wah... kemas terus meja tu... heheh nampak sangat MF serabut buat keje sebelumnya.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Kikikiki..meja berserabut tanda ada kerja...kikikiki.
    Kalau bersih sangat....org ingat tak der kerja...hahaha

    ReplyDelete
  11. Wuu kalau saya tmpt kerja sunyi confirm kerja x jalan kuikui

    ReplyDelete
  12. akak sorang2 je ke? huishh.. kalo deqla takot dah ni..tgk kat luar pun seram semcm jek...huhu...

    ReplyDelete
  13. Apa yg dlm tupperware tu..... Mcm DAP je...hehe...
    Biasalah kalau meja tak bersepah bukan kerja namanya.....hehe tp respectlah bila meja dah kemas mcm pic bawah tu

    ReplyDelete
  14. kelakar lak baca entryni.. tahap bosan gabanni...

    ReplyDelete
  15. Tengok kiri tak ada orang .. Tengok kanan pon tak de orang .. Bilik sebelah pula macam ada bumi orang tolak kerusi ...
    Bulu roma pulak tegak berdiri ... Baca macam2 ayat Quran yang terlintas ...
    Dalam hai berkata ... 'Cobaannnnnnnnnnn'

    ReplyDelete
  16. dah lambat masuk kena la ganti balik yea.hehe
    ok la. sempat lagi bw..hehe

    ReplyDelete
  17. lamenye menyepi yang! BZ ler tu...hehehe;p

    ReplyDelete
  18. Selamat berpuasa laling! lame betul menyepi kali ni ye...semoga dapat siapkan report tu dgn baik ye...hehe:)

    ReplyDelete
  19. Lengangnya office. Selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  20. Dah buat biskut raya ke belum ? Ke soalan tu salah.... Dah tunjuk biskut raya ke belum hehe

    ReplyDelete