Thursday, 30 May 2013

Jemputan: Majlis Perkahwinan Tinie & As

Salam buat semua sahabat di alam maya,

Walaupun kita masih belum berkenal mesra di alam nyata tapi jalinan persahabatan melalui alam cyber bukanlah satu perkara yang luar biasa. Dengan itu saya ingin menjemput sahabat yang kebetulan ada bercuti ke Pantai Timur khususnya Pahang ni, tak pun yang kebetulan menggunakan jalan raya dari kelantan nak ke Johor bahru/Singapore, tak pun yang ODW nak ke Pulau tioman tu melalui Tg gemok, bolehlah singgah menjamu selera kenduri kawin di rumah Mak saya.
 Sambil singgah makan tu bolehlah kita berkenalan... :)

Majlis kendurinya pada 02 Jun 2013, agak2 boleh nampak tak plan rumah tu. nanti teropong lah ye guna apa2 yang patut.

20 comments:

  1. alaaaaa.... jauh sangat lokasi tu...cam maner nak pegi... hu hu hu... kalau tak boleh kita jumpa kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah farah.. mana tahu kot2 weekend ni tersesat ke belah2 sini ke, singgah je lah... boleh tengok seri Mak buyong... hehehe.. tahniah ye Farah.. bestnya dengar orang pregnant...

      Delete
  2. Alorrr adik ipar kita pun kawin tarikh tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musim cuti sekolah ni memang begitulah, kat tempat kami ni pun, bertembung gak dengan sedara yang lain, tapi memang tak leh nak ubah dah. hehehe

      Delete
  3. 2nd june? Oh no... My semester last class. Nk tunggu tips2 topik utk prsediaan pperiksan yg brmula mid june ni.
    Apa pun semoga majlis d rumah mak tu brjalan lancar dan dgn kesempurnaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Aby, biasa kelas last2 ni penting, masa ni lah nak korek tips untuk persediaan final. good Luck tau.

      Delete
  4. Ok, tunggu saya tau.. nanti kami datang...

    mode: rindu nak makan kenduri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... sorrylah Nur, nak suruh pos lauk pauk pun takut nanti half way dah basi.. tak pe, pose kenduri dulu ye...

      Delete
  5. wah...kathy tak pernah jejak pahang lagi la sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. So meh lah datang berjalan ke belah sini..

      Delete
  6. Hehe... kalau ada plan nak bercuti menghala ke belah sinunkan best.... boleh main geletek geletek dengan tuan blog....hehe
    Mesti bizi kakak pengantin la nikan.... maklum le...
    Jangan kena sawan pengantin sudahlah yeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak bzy apa pun.. hehehe...tengok orang lain memang tak menang tangan lah.. lagi pun kenduri kat rumah mak ni tak guna catering2 pun, jemput sedara masak.. macam2 lah kena buat persediaan...

      Tapi bila tengok pelamin zaman le ni, ada gak kepingin nak bersanding semula... hahaha...

      Delete
  7. deqla pun ada jemputan ahad ni..mmbe opis kawen... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Deqla, musim cuti sekolah so seme ambil peluang buat kenduri, ni pun adik ipar ada kenduri kat kelantan, tapi kita pun tak leh nak pergi sebab kat rumah sendiri pun ada kenduri.

      Delete
  8. thanks atas jemputan tuh yer...nanti sy cuba pergi2 singgah dlm mimpi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau bermimpi kenduri lah ye Ummu, jangan mengidam nak makan kenduri kat Malaysia lak Ummu, nanti kang meleleh air liur si kecik yang dalam perut tu... Nak kirim lauk pauk pun confirm basi half way nanti..

      Ala, kesian lah pulak kekawan yang duk kat oberC ni...

      Delete
  9. Terima kasih atas jemputan.. sy ni lagi jauh nak dtg..hehe..:)

    ReplyDelete
  10. selamat Pengantin baru ...
    Moga rumah tangga aman bahagia, kekal selamanya ...
    InsyaAllah ..

    ReplyDelete
  11. tak dpt pergi lah laling...kalau kuantan tu rase dekat lagi...
    Apepun semoga semuanya berjalan lancar ye!
    selamat pengantin baru!:)

    ReplyDelete
  12. Insyallah kalau tiba2 ada plan ke sana..dpt mkn freee..kikikiki.

    ReplyDelete