Monday, 27 May 2013

Koleksi : Comel

Salam Ceria Sahabat Semua di Pagi Isnin..

Hehehe... biasa pagi Isnin tak da mood sebenarnya... Hari ni kat tempat kami students dah mula Sem 1 sessi 2013/2014. Tapi anak2 baru mula cuti sekolah, aduh, tak kena langsung..

Tapi bagi menghidupkan suasana ceria di pagi ni, saje nak kongsi.. ni ada cenderahati... dah lama sampai sebenarnya.. tapi baru berkesempatan nak kongsi.. hehehe.. orang lain dah basi pun cite ni...

kemas tulisan tangannya...
sweet aje kan...
Yg KL tu dah hantar ke Fridge kat rumah...
Ni ole2 dari sahabat kita OKje... rasanya yang singgah kat sini mesti kenal lah... Tq OKje...

24 comments:

  1. Hehe...ni yang rasa nak nangis ni....sebab terharu hehe...
    Kreatif jugak awak yeh MFM...siap beranting bagai tu tuk letak keychain......
    TQ MFM sebab sudi menerima sesuatu tu seadanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan ada ranting tu.. hehe.. bila dapat cenderahati OKje baru terpikir nak letak seme yang dapat dari sahabat2 sekali kat situ. Tapi note book tu memang suka sangat, sebab memang suka kumpul note book, si Nissa pun duk pujuk nak note book tu..

      Delete
  2. ehe..mmg dah lama sampai kan..kreatif lak cara letak tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Izan, orang lain dah basi pun, kita je baru terhegeh2... hehehe

      Delete
  3. lamanya rs kisah ole2 okje ..baru dapat yer..heheh tahniah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...... kita ni ketinggalan keretapi sokmo2 Ummu...

      Delete
  4. Salam mfm,
    Seharusnya semlm last klas aby, tp dek kerana cuti PRU 13 aritu klas pnghabis jd minggu depan. Lps tu tunggu la minggu ke dua dan ketiga , exammm...
    Anak2 cuti sekolah kita plak kena ngadap buku.
    Apapun tahniah atas present yg d terima

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aby,

      Tahniah sebab dah abis kelas, tapi selamat berhempas pulas jawab exam lak nanti... hehehe... camnr belajar.. seronok tak... cam saya ni, bila dah umur berlebih baru belajar semula agak lembap perjalanannya... hahaha

      Delete
  5. kreatif.. buat mcm ampaian walaupun pakai ranting kayu ..

    ReplyDelete
  6. bestnyer dapat hadiah dari kawan blogger...

    ReplyDelete
  7. banyaknya cenderahati yg blogger bagi..
    baru dapat 1 je..huhu

    ReplyDelete
  8. Comel je semua MFM..
    sy pun ada dapat dr Kak Okje tu.. buat koleksi FM..suka tgk..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah... cantik... menarik lak letak keychain kat ranting cam tu.. ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah, dapat hadiah dari okje hehe.cantik n kreatif ranting tempat sangkut keychain tu

    ReplyDelete
  11. oo hadiah dari OKje...dah byk koleksi..tahniah

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki..kreatif je letak keychain mcm tuh

    ReplyDelete
  13. tahniah.. alhamdulillah.
    kreatif je tengok cara letak tu..;)

    ReplyDelete
  14. bila tgk keychain tu mesti ingat kawan kwan alam maya kan...

    ReplyDelete
  15. mejatu yang comel... nak keje pun seronok...

    ReplyDelete
  16. tahniah mfm!
    byk tu koleksi die;)

    ReplyDelete
  17. Kreatifnya letak ranting pokok bagai.

    ReplyDelete
  18. Jika MFM nak balas pemberian OKje ...
    Kena bagi juga FM yang seiras dengannya, tulis I luv Muazzam, atau I luv Rompin ...

    ReplyDelete
  19. kreatifnya... nampak cantik pulak semua keychain tu gantung kat ranting... :D

    ReplyDelete