Tuesday, 14 May 2013

Weird Blog: Saya Aje Ke Yang Perasan Cam Tu?

Salam sahabat yang berkenalan di penulisan IT,

Actually hari ni nak cite benda lain tapi dalam duk mencuri ruang waktu melepak di penulisan IT sahabat2 ni, saya nak bercerita tentang blog yang macam2 kisah, tapi yang ni tersangat pelik, sepelik namanya.. cer teka blog sape tu...
tengok kosong je kan
Saya mula ke blog ni.. ala tak ingatlah sebenarnya... tapi masa mula terjah blog ni, rasa pelik yang teramat pelik.. apahal blog ni ada tajuk je.. tak da pun penulisannya.. Tapi kalau scroll ke bawah ada lak benda2 ni semua..
tapi ni contoh the latest tau, yang mula2 saya stopped tu malas nak cari..
so apa yang nak dibaca, bila saya pergi n3 yang lelain pun serupa gak.... then saya komen yang ntah apa2... tapi the next time bila saya terjah, saya ada tertekan button cam highlight gitu.. baru saya nampak ada tulisannya rupanya... Hahahaha...gelak sendiri diataas kebodohan sendiri..
So kalau sahabat nak tahu sapa yang empunya boleh lah ke blog ni, klik kat sini ye.. tapi sebenarnya, saya je ke yang menyaksikan kepelikannya.. kat monitor orang lain cam normal je ke.. hehehe...
Well.... hehehe...

17 comments:

  1. err..ok je,xde ape yg pelik..cuma nama dia je yg pelik..iaitu sue pelik..
    m3h rasa monitor fm ade problem kot..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ke... hehehe.... tapi saya bukak memang jadi camtu... hehe.. emm.. cmnr ek tu..

      Delete
  2. hehehehehe.....biasa la tu sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm.. kalau seme orang tengok biasa, so maksudnya sayanya Pc lah problemnya ye.. hehehe

      Delete
  3. dah pergi dah segalanya nampak normal di mata...heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ke Farah... cmnr nak buat ek.. ingat nama dia Sue Pelik sebab kepelikan tu.. rupanya saya je lah yang turn jadi peliknya yek... hahaha

      Delete
  4. akak dah terjah blog tu..ok ja..tulisan kaler putih,background main post hitam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Kak, bila yang diatas tu komen, jadi saya ni pulak yang pelik..

      Delete
  5. lambat loading kot komputer akak tu...sy gi td,everything smua ok...leh je baca...but, tertarik dengan nama blog dia....sue pelik kan...hehe..

    ReplyDelete
  6. nanti nak terjah tgk pelik ker tak..heheh

    ReplyDelete
  7. dah terjah..ok je.. cuma lmbt sikit loading tu...hihi

    ReplyDelete
  8. hahaha saya pn kadang2 terkena jg mcm tu..
    tapi malas nak pikir.. hehehe

    ReplyDelete
  9. hehe Sue Pelikkan...haha.... emm tak perasan pulak... maklum le kita kadang2 nyanyuk haha!
    Tapi selalu boleh bacalah tak pernahlah pulak tertipu gitu!

    ReplyDelete
  10. hahaha... belum pernah terkena..mcm pelik jugak kan?..:)

    ReplyDelete
  11. rasanya PC or laptop MF yang lambat loading kot? sebab background tu mmg color hitam... tulisan putih... heheh

    ReplyDelete
  12. tak pelik pun MFM...monitor kena hntr service tu....hehehe...cuba check bile tarikh last service;p

    ReplyDelete