Wednesday, 15 May 2013

Wordless Wednesday #4: Pantai Aje Lah Tempat Kami

Salam Sahabat Semua,

Memandangkan hari ni hari kurang berkata2 ye, so just nak share xtvt yang kami boleh buat duduk di Rompin ni. Kalau mereka2 yang tinggal di tengah kota batu harus mencari ruang waktu yang sesuai untuk membawa anak2 bersantai di pantai, tapi kami, hehehe... any time boleh pergi... sekadar masak makanan di rumah then break fast kat pantai sambil bergolek dalam air.. jimat belanja poket....

Tapi kena tengok gak, kalau air pantainya bersih memang boleh mandi manda lah.. cuaca pun ok...













Sehingga jumpa lagi nanti... 

24 comments:

  1. Alahai best nya dorang mandi manda pantai. lama dah x mandi pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, korn dah main air kat KLCC kan.. :)

      Delete
  2. dh lama tak main kat gigi pantai..tak tahan cuaca panas sekarang...alamk..sampai terlondeh seluar tu apa kes...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... dia tak takut, tapi kita yang tengok ni takut..

      Delete
  3. seronok tgk budak2 tu bergolek tepi pantai.... rumah saya kat Teganu pun dekat dgn pantai, tapi sayang tak boleh mandi.. hakisan tanah sgt teruk, jadi tak selamat utk mandi manda :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesetengah kawasan kat sini pun ada yang dah terhakis, Kalau biasa dengar Summerset Resort rompin, kawasan tu dah tutup, pantai hakis dah sampai ke blok hotel.

      Delete
  4. Alahaii..seronoknya mereka berempat ni..tak takut air lgsung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 m3h, apa yang diaorang tak takut...

      Delete
  5. salam mfm ..
    wah hepi depa tu main dipantai ..
    kena perhati2 sama budak2 tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun Aby, takut gak.. tu yang duk berendam sekali dengan diaorang tu..

      Delete
  6. salam MFM..
    mmg best kan bwk makanan siap dok bersantai tepi pantai ngan anak2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah Ummu, kalau biasa kat rumah bebudak ni makan sikit aje, tapi kalau kat pantai ni, habis licin...

      Delete
  7. pantai apa ke namanya nie....nanpak macam best je.....sekali sekala berkelah kat pantai seronok kan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kat Rompin Yan, Pantai hiburan namanya... cuma best mandi manda lah, kemudahan tak de sangat pun kat sini

      Delete
  8. bestnyer bermandi manda di pantai...weekend ni nk gi pantai jgk la...nmpak best sgt2 bdk2 ni main air...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh lah jejalan ke tempat kami ni...

      Delete
  9. wahh syoknye anytime bole pegi...jeles i...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan balik duk kampung Deqla, inilah aje lah tempat rehat terbaik, nak window shopping apa yang ada setakat seketul tunas manja tu... hehehe

      Delete
  10. Bestnya tgk depa mandi pantai...kami yg dok kat kl ni...sekali sekala je boleh ke pantai huhu.cian anak2

    ReplyDelete
  11. bestnya.... serius rindu pantai... :( melaka ni susah nak cari... kalau ada pun jauh!

    ReplyDelete
  12. Gambar anak je yg banyak.... mana pasangan 2 sejoli? tak snap sekali ke hehe

    ReplyDelete
  13. seronok nya lah tgk budak2 ni mandi pantai...dah lama tak ke pantai..huhu..
    sesekali budak2 mesti teruja nak mandi...:)

    ReplyDelete
  14. seronok tgk budak2 main pantai ni...sampai terlondeh seluar aisha tu...hihi;p

    Aliya jgn haraplah nak main air pantai camni, nak dekat dengan pasir pun takut...tak tahu knp...mgkn jarang bw dia jln2 kat pantai kot...

    ReplyDelete
  15. best la budak2 main air kan. kalau ajak anak saudara nik ni.mau nyer dia tak nak balik.suka sng berendam.haha

    ReplyDelete