Monday, 5 August 2013

Raya : Kian Terasa Suasananya

 Salam Semua Sahabat yang sedang berseronok membaca kisah2 raya ni,

Setelah sunyi sepi agak lama, hari ni plan nak sambung tulis paper terbantut memandangkan mood nak study hilang. Gara2 sampai ke office tadi, suasana lengang yang melampau.

Banyak tul parking kosong

Parking lot belakang, sokmo2 berebut dengan students

langsung tak de kereta parking

Seme parking lah kiranya sunyi

Kelas ni kosong


seme kelas lah kosong


bilik2 lecturer lain pun kosong
Dengan itu, dengan lajunya mohon half day, lagi pun nak kena pergi buat cermin mata si Nissa, sebab petang semalam cermin mata dia patah 2 di kerjakan adik dia.

23 comments:

  1. Replies
    1. Selamat Hari Raya, moga selamat dalam perjalanan pergi dan balik kampung.

      Delete
  2. lama btl menyepi..huhuhu... sunyinye.. seram lak tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... dah lah kawasan ni memang kawasan yang sunyi... Tak sabar nak tengok baju raya peplum Deqla..

      Delete
    2. alamakk.. peplum deqla x jadi peplum dah...haha.. sbb x jumpa yg dicari.. so tukar baju lain je.. huhu.. ;)

      Delete
  3. Lama juga tnggu N3 baru mfm, seminggu seblm ramadan, aby smpai juge ke rompin, mkn udang galah d rNr laban chondong. Ade buat N3 tntang trip tu.
    Sama juga dgn aby, last minit dpt msg dr admin yg klas semalam cancel, klu ada mau juga aby pnteng utk ngemas rumah. Apepun, Selamat Hari Raya utk mfm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aby, Selamat Hari Raya juga untuk Aby sekeluarga. Dah lama tak menjenguk blog sahabat2 semua. Tapi tadi curi masa gak intai blog Aby. Banyak info yang saya kena baca tu. Tapi tak pe simpan dulu. :)

      Nak baca trip aby ke Rompin pun tunggu dulu. hehehe

      Delete
  4. Memang kelihatan lengang sekali. Dalam suasana begini memang kita akan datang kerja dengan separuh hati sahaja ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hemmmm... hari ni hari terakhir puasa lagi lenggang... hehehe... tapi ada kerja yang still belum siap so nak kena settlekan jugak Selamat Hari Raya Koding dan keluarga.

      Delete
  5. Akhirnya muncul jugak tuan empunya tanah ni! Selalu dtg sini sejak 2 bln lepas kosong je...hehehe...camat ari raye laling! Maap zahir batin;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... tak pe, kalau tak berkesempatan di blog, kita beremail je ye. Email Insya Allah memang kena buka baca tetiap hari.. Sealamat Hari Raya PC ddan Keluarga.

      Delete
  6. Hehe....muncul dengan cerita parking kosong hehe.... Bila cuti? Biskut raya dah siap lum hehe.... Balik mana tahun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.... itu je yang sempat Okje.. kalau ikut hati, banyak yang nak diceritakan... Cuti akan bermula hari esok, hari Raya pertama.. hehehe. Biskut raya.. tak buat pun, tunjuk2 je.. hahaha.. Raya di Rompin, sebab tu tak perlu memohon cuti awal.. hehehe, Okje balik mana tahun ni.. Insya Allah nanti kita tepon ye.. :)

      Delete
  7. sunyinya..cian nisa spek patah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sunyi betul lah.. hehehe... tapi ada kerja nak kena buat..

      Itu lah.. patah lak sebelum raya.. dah lari budget... hahaha

      Delete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Haniff,

      Selamat Hari Raya Juga ye, Maaf andai komen2 yang dijawab tak menepati yang diexpectkan.. Terima kAsih juga kerana sudi menjengah coretan di blog ini.

      Delete
  9. Replies
    1. Salam Aidil Fitri untuk A.S dan keluarga. Comel aje tengok kerenah anak2 di gambar tu.. :)

      Delete
  10. Selamat hari raya MF.. rindu nak Baca entri MF... cepat la siap tesis tu.... nanti boleh up entri banyak2... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nora... hehehe... memang kalau boleh nak cepat.. tapi kalau dah kena membaca ni emmm... agak perlahanlah progressnya... hehe

      Delete
  11. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye.

    ReplyDelete