Wednesday, 9 April 2014

Ala-ala di OberC gitu...

Salam buat semua,

Moga perjalanan hidup kita sehari-hari senantiasa dalam rahmat Allah S.W.T... This week bila ke tempat kerja ada feeling cam "duk kat oberC ke aku ni?"... hehehe... biarlah rasa cam syok sendiri pun.. Tapi itulah, Allah itu Maha berkuasa keatas segalanya...

Terasa seperti melalui Musim Bunga pulak...









JGJ bersantai di Korea....





Thinking of... "agak2 possible tak, merasa salji lak lepas ni"..... :)


“Tuhan kami, tidaklah Engkau jadikan ini sia-sia, Maha Suci Engkau jauhkanlah kami dari azab neraka. 

Read more: khazanahislamku

24 comments:

  1. memang fe-feeling obersea macam ni... cosy jer suasana...

    ReplyDelete
  2. musim panas banyak pokok berbunga cantik... cantik sekali kan...

    ReplyDelete
  3. salam mfm
    memang pemandangan yg cantik ..
    sekarang banyak diblog atau fb muat turun gambar2 bunga berkembang ..

    ReplyDelete
  4. wah, kalah musim bunga kat Bradford ni.. kat sini bunga pun tak berapa nak keluar sbb cuaca tak menentu… kat sana nampak lagi meriah…. best best… kena buat photoshoot dgn anak2 tu MFM...

    ReplyDelete
  5. Wah dah bersiaran balik.....sikit tak war warkan yek..... pilih musim ke nak ke udara....pilih musim bunga hehe.....
    Bunga ni mmg tgh musim kot ...kat KL pun banyak mmg cantik.....Hari tu nk snsp jugak tempek kat blog sampai gugur tak tersnap hehe

    ReplyDelete
  6. Salam Tuan Tanah... mcm dah lama sangat tak bersiaran..hehe... welcome back ya!
    cantiknya bunga2 pokok tu... mcm di Korea plak...:)

    ReplyDelete
  7. ya Allah lamanya tak dgr kabar berita MF... akhirnya ada entri baru... hehehe ha ah mmg cantik... kat melaka ni pun suasana cantik macam tu... tapi tak terpikir pulak nak amik gmbr... hahaha rugi pulak rasanya...

    ReplyDelete
  8. tak dapat nak rasa musim sakura kat luar, dalam negeri pun ok da..
    feeling2 gitu..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.
    Memang cantik sangat tapi dah berlalupun musim bunga ni..

    ReplyDelete
  10. OKje singgah sini MFM....
    Salam Ramadhan..... lama tak dengar cerita...Apa kabo? Sihat ke? Tak mau aktif berblog semula ke?
    Tak rindu ngan Okje ke?huhu

    ReplyDelete
  11. Salam singgah... lama tak dgr khabar MFM... moga sentiasa sihat walafiat... amin... rindulah!!

    ReplyDelete
  12. Salam tuan rumah..lama bebenot tak kesini..pekabar??
    wahh..memang cantik2 lah bunga tu...terapi mata ni.. :)

    ReplyDelete
  13. Rindu kat tuan rumah..... Apa kabo geng?

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan ......rindunya ngan awak.....

    ReplyDelete
  15. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  16. rindunya.... lama tak dgr khabar berita.... moga sihat2 hendaknya... :D

    ReplyDelete
  17. Apa khabar agaknya MF... Lama tak dengar cerita... Moga sentiasa dalam lindungan Allah... Amin...

    ReplyDelete
  18. Mai....kita hilang no phone awak....Awak tak teringin nak tanya khabar kita ke weyh? Tak rindu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyap je kan? Moga MF dan famili sihat walafiat hendaknya... Rindu juga pada MF ni...

      Delete